top of page
  • Foto van schrijverMarvin James

de nieuwe wereld

Om alvast voorbij de horizon van RENT te kijken heb ik in maart auditie gedaan voor een productie van de Theaterbakkerheij. Het is nog niet bekend welke musical het gaat worden, maar ik wilde graag meedoen met deze productiemaatschappij. Als winnaar van meerdere Amateur Musical Awards voelt het toch als een opstap. In ieder geval zullen vele ogen gericht zijn op deze productie.


heftige concurrentie

Bij deze kan ik al melden dat ik de audities overleefd heb en dat ik mee mag doen met deze nieuwe productie. Welke rol ik krijg blijft voorlopig nog onduidelijk omdat de musical nog niet af is. Daarover later meer.


Stiekem voel ik me toch een beetje trots dat ik geselecteerd ben. Met ruim 200 auditanten was dit de eerste keer dat ik echt afgewezen kon worden. De druk was daarmee wel hoger dan dat ik gewend was, maar het was een goede ervaring.


onbekend concept

Voor de gehele cast is het nog onduidelijk wat de musical gaat worden. Dit is (wederom) een eigen productie van de Theaterbakkerheij. Na grootse producties als Titanic en Troje, wordt er op dit moment geschreven aan een waardige opvolger. Ik wacht het rustig af.


De voorstellingen van RENT staan nog op de planning. Daarna zal ik ongetwijfeld meer informatie krijgen.


18 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page