top of page
  • Foto van schrijverMarvin James

unsound mind

Bijgewerkt op: 12 nov. 2019

Sinds ik onderdeel ben geworden van de musicalwereld zijn er ontelbaar veel nieuwe mensen op mijn pad gekomen, van hobbyisten tot gepassioneerde mensen met grote dromen. Naast de nieuwe vriendschappen die hieruit zijn voortgekomen, zijn er ook nieuwe deuren geopend. De meest bijzondere deur die open ging is die van Unsound Mind.


Mijn fijne en getalenteerde tegenspeelster in RENT, Melissa Zijsling, organiseert op 12 januari benefietconcert Unsound Mind. Met dit theaterconcert wil zij het taboe op psychologische problemen doorbreken. Een onderwerp waar juist over gesproken moet worden om psychologische problemen te voorkomen of correcte hulpverlening te bieden. De opbrengst van Unsound Mind wordt dan ook gedoneerd aan Stichting MIND dat hetzelfde doel nastreeft.


Unsound Mind, bestaande uit een hechte groep getalenteerde mensen, zal een groot aantal musicalnummers ten gehore brengen waarvan de onderwerpen binnen het thema vallen. Ik voel mij zeer vereerd dat ik deel mag uitmaken van deze groep bijzondere mensen. Het is een familie geworden met een unieke connectie, omdat de motivatie om te participeren heel verschillend is dan andere projecten.


Kom kijken! Als je niet voor jezelf doet, doe het dan voor een ander!


Tickets zijn verkrijgbaar op:


10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page