top of page

unsound mind 2020

Bijgewerkt op: 13 nov. 2019

Samen met een unieke en fantastische groep strijders duik ik op zaterdag 1 februari en zondag 9 februari 2020 weer de theaters in met een nieuwe editie van het prachtige benefietconcert Unsound Mind. De vorige editie leverde maar liefst €2.000 op voor Stichting MIND en een vermelding op NOS Stories. Kers op de taart: mensen hebben professionele hulp gezocht na het bezoeken van ons concert. En ja, ook dit jaar ben ik weer gezegend om deel uit te maken van deze hechte groep.


Door het succes van de eerste editie en door de enorme aantallen positieve reacties, was een tweede editie praktisch onvermijdelijk. Inmiddels draaien de voorbereiding op volle toeren. Dit jaar doen we er nog tien scheppen bovenop!


de boodschap

De motivatie van Melissa Zijsling, organisator / initiator van Unsound Mind, is helder. Depressies, paniekaanvallen, angststoornissen, piekerstoornissen, PTSS en ga zo maar door. Het zijn psychische klachten waardoor velen onder ons ontzettend veel moeite hebben om dagelijkse dingen te doen die voor anderen zo vanzelfsprekend en normaal zijn.


Er rust nog altijd een stigmatiserend taboe op deze onderwerpen, waardoor het bespreken ervan lastig blijft en er vaak onbegrip ontstaat. Niet alleen het om hulp (durven) vragen, maar ook de correcte hulp geven wordt daardoor tegengewerkt. Met Unsound Mind doorbreken we deze taboes.


Met mooie, gevarieerde musicalnummers en korte, verbindende verhalen binnen het thema, geven de deelnemers zich bloot en wordt helder waarom dit taboe per direct moet verdwijnen. Alle deelnemers zijn ervaringsdeskundigen en weten als geen ander hoe ontzettend belangrijk dit is. Kom voor jezelf, kom voor een ander of kom voor je plezier. Mis dit niet!


koop kaartjes of doneer

De komende editie zal een veel informatiever en persoonlijker karakter hebben. Muzikaal zijn daarnaast ook grote stappen gezet. Het niveau is flink omhoog geschroefd en als knaller wordt het geheel begeleid door een live band. Duidelijk mag zijn dat de ambities groter zijn dan ooit. De kaartverkoop is net gestart en de kaarten vliegen over de digitale toonbank. Wil je niet naast een kaartje grijpen? Koop dan snel een kaartje! Deze kun je natuurlijk vinden op de website www.unsoundmind.nl.


Mocht je er niet bij willen of kunnen zijn, maar sta je wél volledig achter de boodschap van Unsound Mind, dan is het natuurlijk ook mogelijk om een éénmalige donatie te doen. Wij zijn ontzettend dankbaar met welk bedrag dan ook. Meer informatie over de donaties kan je ook vinden op www.unsoundmind.nl.

76 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page