top of page
  • Foto van schrijverMarvin James

afsluiting RENT

Bijgewerkt op: 12 nov. 2019

Wat een ongelooflijk mooi weekend is dit geweest. Ik kom woorden te kort om mezelf uit te drukken. De afsluiting van RENT betekent voor mij meer dan het einde van een musicalproductie. Het is de afsluiting van mijn oude leven en het begin van mijn nieuwe leven.


Persoonlijk was het afgelopen jaar bijzonder heftig. Emotioneel diepe dalen gehad, die gelukkig zijn geëindigd in hoogtepunten. Ik heb grote offers gemaakt om mijn dromen te volgen. Dromen die ik lang niet durfde te volgen. Van denken dat je niet goed genoeg bent voor je dromen, tot beseffen dat ze wél haalbaar zijn.


herkenbaar RENT

Afgelopen weekend speelde ik Roger Davis in de musical RENT. De gefaalde en "verdwaalde" rockartiest die zijn licht weer vindt in een nieuwe vlam, een nieuwe liefde. Een rol in een verhaal dat de afgelopen tijd regelmatig veel overeenkomsten vertoonde met mijn eigen leven. Het was allemaal zó herkenbaar... Ook ik vond mijn lied. Mijn licht. Mijn Mimi, Melissa.


𝐸𝑟 𝑖𝑠 𝑔𝑒𝑒𝑛 𝑚𝑜𝑟𝑔𝑒𝑛, 𝑔𝑒𝑒𝑛 𝑣𝑟𝑜𝑒𝑔𝑒𝑟 𝑚𝑒𝑒𝑟. 𝐿𝑒𝑒𝑓 𝑒𝑙𝑘 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡 𝑎𝑙𝑠 𝑗𝑒 𝑙𝑎𝑎𝑡𝑠𝑡𝑒 𝑘𝑒𝑒𝑟. 𝐴𝑙𝑙𝑒𝑒𝑛 𝑚𝑎𝑎𝑟 𝑣𝑎𝑛𝑑𝑎𝑎𝑔.

vertrouwen

Met Troy Bolton en Roger Davis heb ik de afgelopen twaalf maanden twee karakters vormgegeven die niet verder uit elkaar konden liggen. Als beginnend musicalacteur een grote uitdaging. Daarbij ben ik ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat producent Daphne Bruineberg in mij heeft gehad. Met dit vertrouwen zijn deuren geopend waarvan ik dacht dat ze voor altijd gesloten zouden blijven.


familie

Dat het een emotionele rollercoaster zou worden wist ik natuurlijk al toen er mensen bij de derde repetitie al in tranen uitbraken. Een ieder heeft zich emotioneel bloot durven geven. Jezelf blootgeven kan enkel in een vertrouwde omgeving en daar is sprake van geweest. De cast is een kleine familie geworden. Ik zei maanden lang hoe erg ik opzag naar het einde. Na negen maanden keihard werken is alles nu opeens na één weekend voorbij. Ontzettend jammer, maar dit blijft een prachtige herinnering.


Inmiddels staat mijn volgende avontuur al voor de deur. Wat dat precies zal zijn verklap ik later. Al weet ik zelf op dit moment ook nog niet alles. Ik hou jullie op de hoogte!

35 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page