top of page
  • Foto van schrijverMarvin James

afsluiting van een bewogen jaar

Bijgewerkt op: 12 nov. 2019

Dat ik vanuit het niets twee hoofdrollen heb mogen bemachtigen vind ik erg bijzonder. Daar ben ik dan ook zeer dankbaar voor. Het voelt voor mij toch als de enige manier om de vele, gemiste jaren te compenseren. Dat compenseren lukt aardig met de vele overuren die ik draai voor beide producties. Gelukkig zit de eerste er bijna op.


finale High School Musical

Met drie shows begin november wordt High School Musical afgesloten. Negen maanden voorbereiding die voorbij zijn gevlogen. De cast is van ver gekomen, maar ze hebben gedaan wat ze moesten doen. Sterker nog, velen van hen hebben zich overtroffen tijdens de voorstellingen. Het was mooi om te zien hoe ze zijn gegroeid in deze periode.


Je laatste voorstelling spelen, wetende dat het je een bepaald lied voor de laatste keer zingt, is een interessante beleving. Het bijzondere is dat iedereen van de cast dit zo ervaart. Het is een ontroerende ervaring, waarvan ik blij ben dat ik hem ervaren heb. Dank aan mijn High School Musical familie!


musical van een ander niveau

Zo blij en oppervlakkig als High School Musical is, zo heftig en diepgaand is RENT. Het gaat over depressie, verlies, verslaving, dood, maar ook hoop, vriendschap en liefde. Bij een productie als RENT weet je dat de emoties heftig gaan zijn.


Dit is goed te merken tijdens de repetities. Iedereen zoekt in zichzelf naar die donkere en lichte emoties en velen breken tijdens hun zoektocht. We huilen voor het oog van een groep die vreemdelingen. Vreemdelingen zijn we daarna niet meer van elkaar. We zeggen geen hallo meer tegen elkaar, maar knuffelen. De groep wordt een kleine familie. En juist dit past zó goed bij RENT. Het is veelbelovend voor de voorstellingen van juni 2019.


verleden, heden en toekomst

Het is een bijzonder jaar geweest. Beseffen dat je het verkeerde leven leeft en vervolgens extreem lastige en pijnlijke keuzes maken om je leven wél in de goede richting te krijgen. Het is echt wel wat. Toch zie ik al lichtpuntje aan de horizon.


Ik word gesterkt door de vele fijne mensen die ik heb ontmoet. Mensen die mij hebben gesteund en in mij en mijn kwaliteiten hebben geloofd. Mijn zelfvertrouwen is ontelbare malen groter dan dat hij ooit is geweest. Dit in combinatie met de prachtige ervaringen die ik heb opgedaan stemmen mij zeer positief over de toekomst.


Jullie gaan in het nieuwe jaar meer van mij horen!

3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page